Természetes anyagok és kiváló szabásvonalak, egyedi díszítőelemekkel és színekkel. Kifejező és igényes ingek, választékunkban az elegáns és sportosabb darabok egyaránt megtalálhatóak.

A Konstantin márka darabjai egyrészt egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőinek, másfelől arra is ügyelünk, hogy viselőik jól érezzék magukat benne. A modellek fiatalosak, mégis minden korosztályhoz szólnak. S hogy a főként 100% pamut alapanyag végül szigorúbb, vagy épp lazább formában él-e tovább, arról stílusos szabásvonalak, dekoratív hajtások és varrások, valamint egyedi motívumok és színek gondoskodnak.

Változatosságukat a különböző mintázatú alapanyag, az eltérő gallér és mandzsettaszabás adja.  Fazonban is nagy változatosságot kínál a hagyományos szabásvonal mellett a karcsúsított (slim) kínálat gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja az alkatának leginkább megfelelőt. Kínálatunkban a konzervatívabb, egyszínű ingek, az elegáns, alkalmi ingek és a trendi, egyedi ingek egyaránt megtalálhatóak XS (35-36) mérettől 5XL (52) méretig.

Hogy a vásárlók még kellemesebben érezhessék magukat bőrükben – és ingükben –, folyamatosan a vevői igényekhez alakítjuk a kollekciókat. Nem véletlen például, hogy a rendkívül gazdag színskálát a férfiak körében kedvelt kék uralja, ám az árnyalatok, minták és rétegek játékával hatalmas választási lehetőséget nyújtanak. Itt valóban mindenki megtalálja a kedvére való inget (no, meg pulóvert és nyakkendőt), szín, stílus és méret tekintetében egyaránt.

A női Konstantin ingek természetesen a női idomokat hangsúlyozzák, karcsúsított fazon és sztreccs anyag segítségével.

A Konstantinnál közel 200 fajta ing várja, hogy ünnepibbé tegye a vásárlók hétköznapjait, s kényelmesebbé ünnepnapjaikat.

Kínálatunk havonta megújul, hónapról-hónapra újabb szín-összeállítású ingekkel várjuk vásárlóinkat!

[an error occurred while processing the directive]